CAO - Targul locurilor de munca si orientare in cariera - 2022

TÂRGUL LOCURILOR DE MUNCĂ ŞI DE ORIENTARE ÎN CARIERĂ

     

     În perioada 04-05.05.2022 a avut loc în Cetatea Oradea „Târgul locurilor de muncă şi de orientare în carieră”, eveniment organizat în cadrul proiectului „Reţea transfrontalieră pentrususţinerea dezvoltării carierei profesionale din regiunea de graniţă – CAREER”, având ca partener principal AJOFM BIHOR.
     La această ediție a târgului au participa peste 80 de expozanți: 50 de companii care, în plus față de locurile de muncă disponibile la momentul organizării evenimentului, își asumă rolul de a prezenta participanților la acest eveniment procedurile de lucru pe care le folosesc, peste 20 de universități și instituții de învățământ, ce își vor expune oferta educațională, precum și entități publice și cei mai importanți furnizori de formare profesională.
La acest eveniment au participat peste 3.000 de elevi, profesori, public interesat, expozanți, Companiei de Apă Oradea avand stand propriu. Ministrul Muncii, Marius Budăi a vizitat evenimentul, joi, 5 mai 2022, fiind prezent si in standul CAO. Reprezentanții companiei noastre i-au dat detalii ministrului despre activitatea CAO si oferta acesteia pe piata muncii.
       La standul Companiei de Apă Oradea s-au prezentat oferte pentru meseriile de instalator, electronist şi electrician expoatare joasa tensiune si au fost expuse: materiale folosite la intervenţii pe reţelele de apă şi canalizare, elementele componente ale branşamentelor de apă şi racordurilor de canalizare şi aparatură folosită la exploatarea staţiilor de pompare (tablori de comandă, convertizoare de frecvenţă), contoare standard si cu citire la distanta.
Prezenta interactiva asigurată de angajaţii Companiei de Apa Oradea a stârnit un real interes în rândurile participanţilor.
- Galerie FOTO -