CAO - Targul locurilor de munca si orientare in cariera- 2019

TÂRGUL LOCURILOR DE MUNCĂ ŞI DE ORIENTARE ÎN CARIERĂ

     

În zilele de 23 şi 24 octombrie 2019 a avut loc în Cetatea Oradea „Târgul locurilor de muncă şi de orientare în carieră”, eveniment organizat în cadrul proiectului „Reţea transfrontalieră pentrususţinerea dezvoltării carierei profesionale din regiunea de graniţă – CAREER”, având ca partener principal AJOFM BIHOR.

La eveniment au participat peste 2500 elevi de clasa a VIII-a  din Oradea şi judeţ, veniţi să viziteze standurile pregătite de câteva zeci de companii bihorene  şi Colegiile Tehnice din Bihor.

La standul Companiei de Apă Oradea s-au prezentat oferte pentru meseriile de instalator, electronist şi electrician expoatare joasa tensiune în cadrul programului de învăţământ profesional dual.

 Oferta CAO cuprinde burse lunare  pentru cei 3 ani de scolarizare  precum si posibilitatea de angajare in cadrul companiei  la sfârşitul acestei perioade.

La standul CAO au fost expuse: autocisternă pentru transport apă, materiale folosite la intervenţii pe reţelele de apă şi canalizare, elementele componente ale branşamentelor de apă şi racordurilor de canalizare şi aparatură folosită la exploatarea staţiilor de pompare (tablori de comandă, convertizoare de frecvenţă), contoare standard si cu citire la distanta.

Prezenta interactiva asigurată de angajaţii Companiei de Apa Oradea  a stârnit un real interes în rândurile participanţilor.

Evenimentul în sine, în care oferta de muncă a venit în întâmpinarea cererii, a avut un rezultat benefic pentru  promovarea învăţământului profesional dual.- Galerie FOTO -