Swimathon 2021- POT face lucruri minunate – Facem valuri de bine împreună

CAO câștigă SWIMATHON ORADEA 2021 pentru proiectul Asociației Down:

A devenit deja o tradiţie participarea Companiei de Apă Oradea la competiția SWIMATHON, organizată de Fundaţia Comunitară Oradea.

La ediția  SWIMATHON 2021, printre sutele de înotători a participat și echipa înscrisă sub sigla CAO, formată ca în fiecare an, din copiii angajaților și prietenii acestora.

CAO a susținut proiectul Asociației DOWN Oradea intitulat “POT face lucruri minunate”, proiect care are ca scop integrarea tinerilor cu Sindrom Down și alte dizabilități intelectuale pe piața muncii. Suntem convinși că acest proiect va fi o reușita, la fel ca și proiectul “Mașina magică” la care CAO a fost un susținător important.

Echipa formată din : Popa Romulus Flavius, Marinescu Andrei, Tokai Mark, Szilagyi Marcu si Lorincz Jasmin, a înotat 109  lungimi de bazine, performanța cu care au câștigat Swimathon Oradea 2021.

Organizatorii nu au fost pregătiți pentru un scor atât de ridicat, tabela de marcaj fiind realizată doar din 2 cifre. Spre amuzamentul celor prezenți, imediat după depășirea celor 99 lungimi de bazin, juriul a scris cifra sutelor, de mână pe un carton, adică cifra 1.

Coroborat cu această performanță, satisfacţia noastră e să vedem mulţumirea şi zâmbetul de pe chipul acestori tineri cu Sindrom Down, tineri care au nevoie de sprijin, atenţie și mai ales de încredere că vor reuși în viață.

Buna dispoziţie, generozitatea, bucuria mişcării în apă vor face  ca acest eveniment să se înscrie în caseta cu amintiri a participanţilor şi susţinătorilor.

- Galerie FOTO -