Swimathon 2018

CAO la Swimathon Oradea 2018

     

A devenit deja o tradiţie participarea Companiei de Apă Oradea la evenimentul Swimathon organizat de către Fundația Comunitară Oradea pentru sprijinirea unor cauze sociale.

Anul acesta am reusit să aliniem la startul competitiei două  echipe de inotători: CAO Seniori şi CAO Juniori, care au in componenţă salariaţi ai Companiei şi copii ai acestora.

 CAO SENIORI a susţinut proiectul “Tabăra Yuppi pentru copiii cu boli oncologice şi familiile lor”. Echipa a fost formată din angajaţii companiei (Cristian Popa, Şerban Mureşan, Daniel Pernea, Adrian Dorobanţu, Ioan Fodor  şi Ildiko Daday).

CAO JUNIORI a susţinut proiectul ”Masina magica – achizitia unui microbuz pentru transportul copiilor cu sindrom DOWN”. Echipa a fost formată din copii ai angajaţilor companiei (Bogdan Ţenţ, Horaţiu Ţenţ, Luca Puie , Horaţiu Mureşan, Flaviu Popa, George Fetea)

S-a optat pentru susţinerea acestor  cauze pentru a reusi schimbarea  perceptiei  acestor copii despre viata proprie, pentru a aduce speranta si bucurie in sufletul lor, pentru a intari relatiile din cadrul familiei, in speranta ca vor gasi forta de a merge mai departe.

Organizatorii evenimentului au mulţumit Companiei pentru susţinerea financiară şi efortul depus de inotatorii celor două echipe care au constribuit astfel la reusita evenimentului Swimathon Oradea 2018. Acest evenimente a scos în evidenţă  calitatile care in mod sigur definesc comportamentul angajatilor Companiei de Apă Oradea: ”Generozitate, Solidaritate si Activism local”.

- Galerie FOTO -