Performață deosebită pentru specialiștii CAO, Octombrie 2023

Performață deosebită pentru specialiștii CAO

     

În perioada 24-27 octombrie 2023 Asociația Română a Apei a organizat la Timișoara, concursul  „Detecția Pierderilor de Apă  - Vasile Ciomoș”.

La startul Competiției s-au prezentat 20 de echipe cu specialiști în detecție pierderi apă care au reprezentat 19 companii de apă din România și o echipă din Istanbul (Turcia). Aceste echipe s-au întrecut în a detecta eventuale pierderi de apă de pe traseele stabilite anterior de organizatori.

A fost o întrecere a profesioniștilor în domeniu, participanții fiind anterior selectați dintre cei mai buni specialiști în detecții pierderi de la fiecare companie de apă.

Suntem mândrii de colegii noștri, care au reprezentat cu succes Compania de Apă Oradea aceștia ocupând la finalul competiției un onorat loc II.

Echipa Companiei de Apă Oradea a fost compusă din Cristian Sfârlea, Călin Berce, Vasile Purda și Daniel Leuca, colegi care au demonstrat un înalt profesionalism dublat de  un sprit de învingători.

Premiile le-au fost înmânate  de către domnul Dr. Ing. Ilie Vlaicu - președintele Asociației Române a Apei și Director General al companiei Aquatim Timișoara, care a fost  gazda acestei competiții.

Felicitări participanților iar colegiilor noștri de la Compania de Apă Oradea le dorim mult succes în activitatea curentă desfășurată pentru detecția pierderilor de apă.