CAO  - O zi dulce de primăvară

O zi dulce de primăvară la CAO

   

     

·             In data de 22 Aprilie 2016 a avut loc la sediul Companiei de Apa Oradea un Targ de Prajituri cu tema “O zi dulce de primăvară la CAO”. Evenimentul s-a organizat cu scop caritabil, în vederea strângerii de fonduri pentru Fundaţia Căminul Felix Sânmartin şi Asociaţia SOS Autism Bihor.

          La acest eveniment au fost invitaţi şi au participat reprezentanţii Consiliului de Administraţie şi Conducerea Companiei, precum şi într-un număr foarte mare angajaţii firmei.

         Prăjiturile au fost făcute cu multă dragoste de către salariatele  Companiei de Apă Oradea. Pe lângă fondurile strânse prin vânzare de prăjituri, s-au făcut şi donaţii, acestea fiind repartizate în mod egal celor două asociaţii mai sus menţionate.

        Totodată, la acest târg copiii de la Căminul Felix au expus spre vânzare aranjamente specifice Sărbătorilor Pascale, confecţionate de către ei în atelierul propriu din Sânmartin.

           Dărnicia şi devotamentul de care au dat dovadă organizatorii a făcut ca această sărbătoare să rămână de neuitat în memoria participanţilor.

            Fie ca spiritul caracteristic  Sărbătorilor de Paşti să rămână în inimile tuturor.( galerie FOTO)