Elevii din mediul rural descopera meserii de viitor - Compania de Apa Oradea

Descoperă•Învață•Acționează

     

 

          In luna februarie 2020 peste 200 de elevi din mediul rural din Bihor au descoperit oportunitatile profesionale oferite de Compania de Apa Oradea si au învățat ce competente sunt necesare pentru o meserie in domeniu.

.         Angajatii de la Compania de Apa Oradea, impreuna cu tinerii din EduBiz au fost in caravana DIA in scolile din Chijic, Hidiselu de Sus, Livada, Osorhei, Sanmartin, Tarian, Tileagd.

          Am propus un workshop interactiv elevilor din clasele a 7-a si a 8-a, impreuna cu Dl. Laurentiu Dansa  si  Dl. Marius Curta de la CAO. Copii au avut ocazia să învețe practic în ce constă meseriile oferite de Compania de Apa Oradea. Elevii au putut asambla componente din conductele de apă, contoare, echipamente de instalatii, testând totul cu propriile lor maini și îmbogățind, astfel, experiența de învățare. 

          Elevii continua aventura in DIA, cu alte workshopuri si apoi cu vizite la Compania de Apă Oradea. In plus, elevii vor afla si despre oportunitatile educationale din Oradea, unde se vor putea inscrie la scoala in sistem dual.

- Galerie FOTO -