CAO - Bucuria este adevaratul dar al Craciunului

decembrie 2016 -Bucuria este adevaratul dar al Craciunului      

     

         In cursul  acestei  săptămâni,  la sediul Companiei de Apă Oradea s-a dat startul Sărbătorilor de Iarnă sub sloganul , “Bucuria este adevaratul dar al Craciunului”

         Copiii prezenţi au confecţionat podoabe de iarnă atât pentru bradul companiei cât şi pentru cel de acasă.

          Atmosfera a fost însufleţită de colinzi şi glasuri de copii. Şi pentru că de sărbători toţi suntem mai darnici, cei mici au adus de acasă jucării de pluş care vor fi donate copiilor din centrele de plasament.

          În tot acest timp, angajaţii CAO au cumpărat podoabe şi aranjamente de Crăciun de la standurile special amenajate în sediul instituţiei. ONG-urile prezente cu standuri de vânzare au fost: SOS Autism Oradea şi Fundaţia Căminul Felix Sânmartin.

            Dar surprizele nu s-au terminat în acea zi.

          În parcul administrat de CAO – Str. Eroului Necunocut, a avut loc festivitatea de aprindere a luminilor de brad. Bradul a fost împodobit cu podoabele confecţionate de către cei mici. S-au cântat colinzi împreună cu ansamblul “Florile Bihorului” de la Palatul Copiilor coordonator - dna. profesor Florica Negrău şi acompaniaţi de orchestra dirijată de profesor Marius Marcu.

          Invitaţi speciali au fost copiii de la Centrul de Plasament nr. 2 Oradea care au primit pachete cu dulciuri şi jucării. Toţi copiii prezenţi s-au bucurat de bunătăţile oferite de organizatorii evenimentului.
( galerie FOTO)