CAO - Bucuria este adevaratul dar al Craciunului 2017

“ Bucuria este adevaratul dar al Craciunului 2017”
06 Decembrie

Miercuri 6 Decembrie, de Sărbătoarea Sf. Nicolae, Compania de Apă Oradea  a  dat startul sărbătorilor de iarnă cu sloganul “Bucuria este adevaratul dar al Craciunului

      În parcul din Dealul Pacii administrat de Compania de Apă  Oradea a avut loc festivitatea de aprindere a luminiţelor de brad.  Atmosfera a fost însufleţită de colinzi cantate împreună cu copiii din Ansamblul Florile Bihorului de la Palatul Copiilor . Publicul a putut să admire dansurile populare şi obiceiurile traditionale de iarna prezentate de către micii artişti coordonaţi de prof. Paula Iano şi acompaniaţi de orchestra dirijată de prof. Marius Marcu.

      Au fost prezenţi şi copii de la Centrul de plasament nr. 2 Oradea care au primit pachete cu dulciuri şi jucării. Şi pentru că de sărbători toţi suntem mai darnici, copiii angajaţilor companiei  au adus de acasă jucării de pluş care urmează să fie donate copiilor din acest centru de plasament.
Toţi cei mici prezenţi s-au înfruptat din bunătăţile pregatite de  Moş Nicolae: turtă dulce, saleuri bomboane, ceai cald şi ciocolată.

      Ne-am despărţit cu promisiunea de a continua în fiecare an tradiţia împodobirii bradului din parcul adiminstrat de Compania de Apă Oradea.(galerie FOTO)