CAO - Comisia Comunicare-Relatii Clienti- 2019

 COMISIA COMUNICARE-RELATII CLIENTI- 2019

     

In perioada 12-15 noiembrie 2019 Comitetul Teritorial Transilvania al Asociatiei Romane a Apei cu sprijinul Companiei de Apa Oradea au fost gazde pentru lucrarile Comisiei de Comunicare – Relatiei cu Clientii Asociatiei Romane a Apei.
Au participat reprezentanti de la toti operatorii de furnizare servicii de  apa si canalizare din tara,membri ai Asociatiei Romane a Apei.
La lucrarile sedintei au fost prezenti specialisti din departamentele de Comunicare, Relatii cu Clientii, Comercial si GDPR fiind abordate teme precum:

-         Clientul pe primul loc,
-         Reducerea numarului de reclamatii in paralel cu transparenta si incurajarea relatiei cu clientii,
-         Depistare bransamente neautorizate si contraventii
-         Solutii moderne de prelucrare date cu caracter personal,
-         Aspecte practice pentru conformare GDPR. 

In cadrul acestei reuniuni Compania de Apa Oradea a avut o prezentare cu tema: „Agentia Comerciala CAO - Clientul pe primul loc”
Participantii la aceasta reuniune au facut o vizita la sediul  Agentiei Comerciale a Compania de Apa Oradea  pentru a vedea la fata locului informatiile  prezentate in cadrul conferintei.

De asemenea participantii au vizitat Cetatea Oradea fiind atrasi si de cladirile de patrimoniu din centrul istoric , adevarate bijuterii arhitectonice "art nouveau" ale orasului nostru - Galerie FOTO -